Istorija
CRKVE
PALATE

FORTIFIKACIJA

LICNOSTI

OBALA
MUZEJI
TRADICIJA
fotografije
OSTRVA
DODJITE U PERAST!
prakticne informacije
 
     
Prakticne Informacije

Smjestaj

Postoji veliki broj apartmana i soba za izdavanje. Sve informacije mogu da se dobiju u konobama i restoranima.

Restorani

Konoba “Otok Bronza” je ugostiteljski objekat tradicionalno bokeskog stila. Smjestena je u kuci stare plemicke porodice Bronza. U svojoj ponudi “Otok Bronza” sadrzi bogat jelovnik mediteranske kuhinje i nacionalnih specijaliteta, uz raznovrstan izbor kvalitetnih vina. Dobro dosli i uzivajte u miru i ambijentu koji odise duhom pomorske proslosti baroknog gradica Perasta!

Villa Milinovic - Smjestena je na samoj obali mora, u centru Perasta. Objekat ima devet soba, sa ukupno dvadeset lezaja. Svaka soba je komforno opremljena (kupatilo, TV, klima, telefon i mini bar). Takode, ima i tri kompletno opremljena apartmana, sa ukupno osam lezaja.

Konoba Milinovic
- Nalazi se ispred Vile Milinovic i zapljuskuje je more. U konobi se nude raznovrsna jela mediteranske kuhinje sa pikantnim plodovima mora i tradicionalna kuhinja, uz bogatu ponudu pica.

Konoba “Skolji”
- Nalazi se na samom putu uz more, u centru Perasta. Konoba ima i smjestajne kapacitete. Nudi bogat meni nacionalne i mediteranske kuzine, svjezu ribu i plodove mora, i uz mediteransku muziku pruza prijatan ugodaj gostima. Izvolite i prijatno.

Restoran “Conte” - Nalazi se u samom centru starog grada Perasta, na obali mora. U prostoru autenticnog ambijenta, nudi se bogata trpeza ribljih specijaliteta i drugih plodova mora, a po porudzbi i druga jela domace i svjetske kuhinje. Prijatnom ugodaju doprinosi prostrana terasa sa izuzetnim pogledom na Verige.

Kafeterija - Nalazi se u predjelu Pencica, kod mandraca. Nudi sve vrste kafa, sokova, pica, kolaca, toplih sendvica i sladoleda. Lokal radi tokom cijele godine.

Picerija “Dardin” - Nalazi se u samom centru Perasta, naspram “Veriga”, ulaza u Kotorski zaliv, u parku i prizemlju palate Brajkovic-Martinovic. Picerija nudi sve vrste pica i drugih slanih i slatkih slastica.

Pirate Bar - Nalazi se na plazi u Pencicima, na zapadnoj strani grada Perasta. Ima pogled na Verige - ulaz u Kotorski zaliv. Citavi dan je okupan maestralom koji mu daje svjezinu i ugodan boravak. Radi non-stop i raspolaze svim plaznim rekvizitima i tusevima. Osim bezalkoholnih i alkoholnih pica, nudi sladolede i domacu hranu, prsut, sir i ostalo.

gore
Search: ok

EXPEDITIO
Centar za odrzivi prostorni razvoj

Copyright © 2006 EXPEDITIO
All Rights Reserved